vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primar oltean, acuzat de agresiune sexuală de o angajată

Un primar dintr-o comună olteană este cercetat de procurori pentru că ar fi agresat o salariată din primărie și i-ar fi interzis acesteia să-și mai exercite atribuțiile de serviciu când femeia i-a refuzat avansurile.

”La data de 8 iunie a.c., la Secția nr. 3 Poliție Rurală Corabia, a fost înregistrată o plângere scrisă, înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, ar fi fost agresată sexual și i-ar fi fost îngrădită exercitarea unui drept de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și abuz în serviciu, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, anunță IPJ Olt.

Potrivit unor surse Agerpres, femeia este angajată a Primăriei Ştefan cel Mare şi primarul localităţii i-ar fi cerut demisia după ce ar fi refuzat avansurile acestuia. Femeia nu a demisionat şi a sesizat procurorii despre incident.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica