Primar oltean, acuzat de agresiune sexuală de o angajată

Un primar dintr-o comună olteană este cercetat de procurori pentru că ar fi agresat o salariată din primărie și i-ar fi interzis acesteia să-și mai exercite atribuțiile de serviciu când femeia i-a refuzat avansurile.

”La data de 8 iunie a.c., la Secția nr. 3 Poliție Rurală Corabia, a fost înregistrată o plângere scrisă, înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, ar fi fost agresată sexual și i-ar fi fost îngrădită exercitarea unui drept de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și abuz în serviciu, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, anunță IPJ Olt.

Potrivit unor surse Agerpres, femeia este angajată a Primăriei Ştefan cel Mare şi primarul localităţii i-ar fi cerut demisia după ce ar fi refuzat avansurile acestuia. Femeia nu a demisionat şi a sesizat procurorii despre incident.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Mehedințiul, dezvoltat cu fonduri europene

Mehedințiul se dezvoltă cu fonduri europene. Cel puțin așa...

Școală abandonată după cutremur

„Părinții și profesori au pus întrebări, dar nimeni nu...

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...

Primăria Craiova vrea parcare supraetajată lângă Judecătorie

Autoritățile locale din Bănie sunt gata să înceapă un...