sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mirel Rădoi, cuvinte de laudă la adresa lui Rotaru: „A fost fabulos”

Mirel Rădoi și-a dat demisia de la CSU Craiova, la finalul anului trecut. Antrenorul a luat acea decizie pentru că nu mai avea speranțe prea mari în legătură cu lupta la titlu. Acum, tehnicianul spune că a avut o relație foarte bună cu Mihai Rotaru, care este un patron ce vrea să fie mereu informat.

Finanțatorul alb-albaștrilor l-a impresionat pe Rădoi. Omul de afaceri îi punea mereu întrebări antrenorului, dar niciodată nu a încercat să se bage peste deciziile luate de staff-ul tehnic.

„Lui îi plac discuțiile cu antrenorul. El își notează foarte multe lucruri, să vadă dacă toate ideile sau măsurile unui antrenor au o logică în spate și sunt argumentate. Pentru mine asta a fost fabulos. Ca prieten, pe el nu l-am cunoscut așa. N-am crezut în lucrurile astea. Pentru că dacă vii și îmi argumentezi poate mă trezești. Și am puterea, chiar dacă sunt încăpățânat și orgolios, să spun că am greșit. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ca prieten, nu-i spuneam ‘domnu’ Rotaru’, îi spuneam Mihai. Când am semnat i-am spus: ‘Eu de acum vă spun domnul Rotaru’. Și el îmi spunea: ‘E, dacă tu-mi spui domnu’ Rotaru, eu o să-ți spun Mister’. E vorba de respect, eu sunt angajat. Mă plătești și nu putem fi prieteni. Dar niciodată, nu a venit să-mi spună de X sau de Y. Voia să vadă măsurile, dacă le luam. Sau mutările, sau chiar și schimbările. De multe ori vorbeam înainte de joc și eu îi spuneam: ‘Ăsta-i planul A, ăsta-i planul B și ăsta C’. Și el întreba: ‘Dar de ce?’. Mereu avea întreabarea asta: ‘Da’ de ce? Cum ai gândit-o?’. Și la fiecare ședință își nota. La una dintre ședințe i-am zis: ‘Ce notați acolo e pentru că vreți să învățați sau că vreți să le folosiți mai devreme sau mai târziu împotriva mea?’”, a mai spus Mirel Rădoi, pentru GSP

Politica