joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținuți, după ce au furat din curtea unei societăți comerciale din Piatra-Olt

Trei persoane au fost reținute de polițiști, după ce ar fi sustras mai multe bunuri din curtea unei societăți comerciale din orașul Piatra-Olt. Este vorba despre 2 tineri, în vârstă de 26 de ani, respectiv 19 ani și un minor, în vârstă de 17 ani, toți din orașul Piatra-Olt.

Cei trei ar fi furat mai multe bunuri cu o valoare totală de 1.300 de lei.

„În fapt, la data de 6 iunie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii Poliției Orașului Piatra-Olt au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din orașul Piatra-Olt, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.300 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și dispunerea măsurilor legale.

Ulterior, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Piatra-Olt au identificat 2 tineri, în vârstă de 26 de ani, respectiv 19 ani și un minor, în vârstă de 17 ani, toți din orașul Piatra-Olt, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

În urma probatoriului administrat, la data de 6 iunie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor 3 persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 7 iunie a.c., cele 3 persoane au fost prezentate procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, iar față de acestea a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, potrivit IPJ Olt.

Politica