joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe Centura de Nord

Accident pe Centura de Nord a Craiovei. Doi tineri au ajuns la spital. In accident ar fi fost implicate trei autovehicule.

„Am intervenit cu ambulante SMURD pentru transportarea a 2 persoane constiente si cooperante la spital”, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a fost provocat de un tânăr de 21 ani, din Ucraina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr, de 21 de ani, din Ucraina, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de deplasare intrând în coliziune cu un autoturism condus în același sens de către un tânăr, de 21 de ani, din comuna Leu.

In urma impactului, autoturismul ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, aceasta din urmă răsturnându-se în afara părții carosabile. Din evenimentul rutier a rezultat vătămarea conducătorului auto din comuna Leu și a unui tânăr de 23 de ani, pasager în autoutilitară, aceștia fiind transportați la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”- IPJ Dolj

sursa foto: Facebook/ Info Trafic Craiova și Dolj

Politica