joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bogdan Vătăjelu, între FCSB, Farul și Rapid

CSU Craiova este foarte aproape să se despartă de Bogdan Vătăjelu. Eugen Neagoe îi are la dispoziție pe Nicușor Bancu și pe Ndong, pentru postul de fundaș stânga. Totodată, pe partea dreaptă, antrenorul îl va folosi pe preferatul lui, Ștefan Vlădoiu. Astfel, Vătăjelu are șanse minime să mai prindă primul 11 la formația din Bănie.

Cum Bogdan Vătăjelu are contract cu CSU Craiova până la finalul acestei luni, iar Mihai Rotaru nu este hotărât dacă îl va mai păstra pe fundaș, echipele de top din Liga 1 deja au pus ochii pe fotbalistul din formația alb-albastră.

Potrivit DigiSport, Gică Hagi îl vrea pe Bogdan Vătăjelu la Farul, pentru a ataca accederea în competițiile europene. În cazul în care nu va ajunge la Constanța, jucătorul în vârstă de 30 de ani nu duce lipsă de oferte, Rapid București, Universitatea Cluj și FCSB sunt gata să negocieze cu fundașul Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

2 meciuri are la echipa națională Bogdan Vătăjelu, care este cotat de transfermarkt la suma de 650 de mii de euro. Pentru vestiarul de la CSU Craiova ar fi o pierdere. Jucătorul este un lider printre alb-albaștri și unul dintre cei mai apreciați fotbaliști, în rândul suporterilor.

Politica