Mititelu spune că Sorin Cârțu încurcă proiectul CSU Craiova

Adrian Mititelu continuă conflictul cu Sorin Cârțu. Patronul de la FCU Craiova spune că președintele clubului rival mai mult îl încurcă pe Mihai Rotaru. Mai mult decât atât, omul de afaceri consideră că atâta timp cât gloria Craiovei Maxima este implicat în managementul clubului, proiectul CSU este în pericol.

Nu doar Cârțu a fost ținta declarațiilor dure făcute de Mititelu. Mihai Rotaru a fost și el luat în colimator. Omologul său din Bănie a anunțat că o să demonstreze faptul că Primăria ar fi investit bani, sub formă de cadou, la CSU Craiova.

Cei de la CSU se dau mari manageri… se vede ce proiect ai, când îl ai pe Cârțu președinte. Ăla e proiect? Să fim serioși! A fost un fotbalist bun, în rest… când îl pui pe Cârțu șef, proiectul e mort! O să arăt că Rotaru primește favoruri, am o echipă de investigație care lucrează. O să arăt că e discriminare mare în Craiova, că acest club superior a primit cadou 5 milioane de euro de la primărie. Din banii craiovenilor, domnul Rotaru primește o bază cu două mii de euro. Nu e corect!  Cei de la CSU sunt spriijniți de partid, e clar! Nu te mai lăuda cu numărul de spectatori, că te faci de râs”, a spus Adrian Mititelu, în cadrul unei conferințe de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Drumul Ford – DEx 12 a fost desenat

Proiectul pentru construcția șoselei de legătură Ford (DN6) –...

Atenţionare de călătorie emisă de MAE pentru românii care merg în Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de...

Trei răniți, în urma unui accident rutier produs pe DN 7

Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital,...

Deputatul Ben Oni Ardelean pleacă din PNL

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a anunțat, miercuri, că...