vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarm mehedințean, aur la Campionatul Balkanic de Hand to Hand Fighting

Plutonierul Marian Păunescu de la Jandarmeria Mehedinți a fost premiat cu aur la Campionatul Balkanic de Hand to Hand Fighting, care a reunit, la Svinița, cei mai buni sportivi din Serbia, Bulgaria și România.

„În urma participării la concurs, plutonierul Păunescu Marian a obținut medalia de aur la proba full contact, categoria 100 kg. Legitimat la un club sportiv din Drobeta Turnu Severin, tânărul jandarm care este și instructor sportiv, reușește să facă față cu brio îndatoririlor de serviciu dar și sportului, care este una din pasiunile sale”, potrivit Jandarmeriei Mehedinți.

Plutonierul mărturisește că aceasta este cea mai importantă medalie pe care a obținut-o.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pregătirea fizică este foarte importantă în munca de jandarm, iar această medalie reprezintă încununarea mai multor ani de muncă și efort susținut. Nu este primul concurs la care am participat, dar este cea mai importantă medalie, de care sunt foarte onorat”, a precizat plutonierul Păunescu Marian Mihai.

Potrivit Jandarmeriei Mehedinți, el este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, promoția 2016, iar din anul 2022 își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului Mobil.

Politica