Accident cu o căruță, în Olt. Două persoane la spital

Un bărbat de 32 de ani și o tânără de 24 au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Național 64, în afara localității Doba, județul Olt. Cei doi s-ar fi aflat într-o căruță în momentul în care au fost acroșați de un autotursim condus de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din municipiul Târgu Mureș.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din municipiul Târgu Mureș și un atelaj hipo condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Pleșoiu, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, două persoane, respectiv bărbatul de 32 de ani și o tânără de 24 de ani, care se afla în atelajul hipo, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atât conducătorul auto, cât și conducătorul atelajului hipo au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, potrivit IPJ Olt.

Populare

Recomandări

Acțiuni ale polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier

În ultimele 48 de ore, polițiștii doljeni au acționat...

Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu a primit mandat de...

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...

„Salvatori din pasiune”. 24 de tineri au absolvit!

24 de tineri olteni au devenit „salvatori din pasiune”....