miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Zeci de copii s-au distrat la „Copilăria în Culori: Ziua Emoțiilor și Râsetelor”

Peste 100 de copii s-au distrat marți, 31 mai, în Parcul Nicolae Romanescu, cu ocazia Zilei Copilului. Asociația „Dincolo de azi” a pus la cale totul, în cadrul evenimentului „Copilăria în Culori: Ziua Emoțiilor
și Râsetelor”.

Mămici, tătici și copii din Secția de Oncopediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova, precum și copii aflați în asistență maternală și în centrele de plasament ale DGASPC Craiova, s-au distrat alături de Wednesday, Spider-man și Elsa.

„Misiunea asociației este de a atinge cu dragoste lumea celor afectați. Este o misiune de suflet, așa cum ne place nouă să spunem, este un moment important și dorim să-l celebrăm așa cum trebuie. Vrem să uite de povara care îi apasă și să se bucure de o atmosferă de poveste. Atunci când vorbim de emoții, de suferință ne ducem pe toate palierele. Odată cu copiii care suferă de diferite afecțiuni, se află și copiii care au avut o soartă mai puțin fericită. Noi ne dorim din tot sufletu să construim lucruri și pentru acești copiii și să le oferim o zi frumoasă în care să se bucure.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Singura așteptare pe care o avem este ca ei să se bucure de această zi și să nu aibă nicio apasare, să se relaxeze și să se bucure. Avem o echipă de animatori. Copiii se vor bucura de delicii culinare, pictură pe față, vor avea parte de un spectacol cu adevărat senzațional”, a spus Georgiana Baiasu, organizatoarea evenimentului.

Totul s-a desfășurat pe placul celor prezenți. O mămică ne-a spus că nu este primul eveniment de acest gen și că cei mici sunt extrem de entuziasmați de fiecare dată când sunt invitați.

Evenimentele de genul, exceptând perioada pandemiei, au fost benefice pentru copii, le-au dat un vibe pozitiv, interacționează. Deși, ei se cunosc de la spital, dar altfel o fac într-un mediu ca acesta. E al doilea eveniment organizat, în parc, pentru ei. Georgiana a mai făcut și două excursii. Anul trecut am fost la Straja. Excursiile, ieșirile și petrecerile de genul le aduce o stare de bucurie”, ne-a spus Andreea, o mămică.

Politica