vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un minor a furat o mașină, apoi a abandonat-o

Un minor de 17 ani, din satul gorjean Pocruia, ar fi intrat în curtea unei bărbat și ar fi furat cheia mașinii pe care a condus-o 2 kilometri, după care a abandonat-o în afara părții carosabile.

„La data de 30 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați de un bărbat din orașul Tismana, cu privire la faptul că în noaptea de 29/30 mai a.c., persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat în fața locuinței sale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, autoturismul a fost identificat în satul Pocruia. Din cercetări, polițiștii au stabilit că în noaptea de 29/30 mai a.c., un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, ar fi pătruns în curtea locuinței bărbatului, iar de pe o masă ar fi sustras cheia autoturismului pe care l-ar fi condus circa 2 kilometri, după care l-a abandonat în afara părții carosabile, după ce in prealabil a asigurat portierele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, minorul ar fi revenit la locuința bărbatului și a lăsat cheile autovehiculului în același loc. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere”, potrivit IPJ Gorj.

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea pe DJ 665 C Scoarța, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 30 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au depistat, în trafic, un tânăr de 20 de ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 C Scoarța. Testarea cu aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului”, potrivit sursei citate.

Politica