miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 300 de rideri, la Hard Enduro Olănești

Peste 300 de rideri sunt așteptați la cea de-a doua ediţie a competiţiei Hard Enduro Olăneşti, dedicată pasionaţilor de motociclism şi sporturi extreme, care se va desfășura în perioada 2-4 iunie, în staţiunea Băile Olăneşti. Înscrierea este gratuită, anunță organizatorii de la clubul de profil Free Bike Team Vâlcea.

Cursa este destinată doar motocicletelor de tip enduro şi hard enduro. Participanţii vor intra în concurs abia după ce vor trece de inspecţia tehnică şi vizita medicală.

”În cazul unor nedorite incidente neprevăzute organizatorii şi sponsorii concursului asigură piese de schimb şi service”, anunță organizatorii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt așteptați să participe la spectaculoasele curse off road peste 300 de rideri, care au confirmat până luni, 29 mai, ora 20.00. Adică mai mult decât dublu, în comparație cu ediția de anul trecut, când au au fost 125 de participanți.

Competiţia se va desfăşura și anul acesta pe două trasee, expert şi hobby, cel mai dificil fiind amenajat pe Valea Cheii, spre intrarea în Parcul Naţional Buila Vânturariţa. În total, sunt 90 de kilometri de traseu pentru experţi şi 70 pe hobby.

Traseul este marcat cu indicatori şi se compune din porţiuni de off-road cu teren variat, stânci, terenuri mlăştinoase, pante abrupte şi obstacole artificiale, precum şi porţiuni de coborâre şi urcare.

Participanții sunt organizați în mai multe categorii: veterani, experţi, hobby şi fete, dar traseele sunt concepute pentru experţi şi participanţii la categoria hobby.

Competiţia este înscrisă în calendarul oficial al Federaţiei Române de Motociclism, probele speciale incluzând trasee cu timp limitat şi obstacole artificiale, precum şi un traseu lung de maraton, care se desfăşoară pe parcursul ambelor zile ale cursei.

Vineri, 2 iunie, bikerii vor putea participa la un party special, organizat în interiorul parcării etajate din Parcul central al staţiunii.

Zilele de sâmbătă și duminică sunt dedicate exclusiv parcurgerii traseelor de concrus.

Video cu traseele și alte detalii, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/hardenduroolanesti22

Foto: Facebook/Hard Enduro Olanesti

Politica