joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peluza Sud 97 pregătește deplasarea la Cluj: „Pentru Craiova, pentru România, pentru visul nostru”

Peluza Sud 97 pregătește deplasare la Cluj, pentru meciul dintre echipa locală CFR și FCU Craiova. Oltenii speră ca formația lui Adrian Mititelu va câștiga și va obține calificarea în preliminariile Conference League.

„Încă un pas… O sintagmă pe care o folosim de fiecare dată înaintea unui meci important. O sintagmă a cărei finalitate impune repetarea ei în viitorul apropiat. De fiecare dată se ridică ștacheta. De fiecare dată țintim mai sus. Acum este timpul să țintim cel mai sus din ultimele 2 decenii tumultoase ale Științei! Joi trecem Carpații! Joi toate drumurile duc la Cluj! Zi liberă, vacanța prelungită, vis european, toate premisele parcă ne împing de la spate! Spiritul oltenesc, cel mai pur spirit românesc, e gata să ia cu asalt Ardealul. Pentru Craiova, pentru România, pentru visul nostru, este timpul să luptăm! Deadline-uri, sesiune, vacanțe programate, toate sunt lăsate acasă, luând cu noi doar dragostea pentru Știința!”, anunță Peluza Sud 97

Suporterii au anunțat faptul că deplasarea se face cu autocarele, prețul unui loc fiind de 100 lei. Înscrierile se fac prin mesaj către pagina de Facebook a galeriei sau contactând un membru al Peluzei, urmând ca ulterior să fie comunicate detaliile plecării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica