joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Neagoe acceptă să fie demis de la CSU Craiova: „Am făcut tot ce a ținut de mine”

Ratarea calificării la meciul de baraj pentru Conference League putea să îi fie fatal lui Eugen Neagoe. Antrenorul spune că Mihai Rotaru are ultimul cuvânt, atunci când vine vorba de o eventuală demitere.

Vom avea o discuție mâine dimineață, nu știu la ce s-au gândit. Eu am făcut tot ce a ținut de mine. (n.red. Reporter: ’S-a strigat demisia? Se pot face schimbări?’) Asta vreți? Văd că întrebați în fiecare zi? A spus patronul de trei ori, ce să spun eu? Dacă vrea el, voi pleca, care e problema? Niciodată nu am stat legat, dar tot puneți întrebările astea. După aia vorbiți că se schimbă antrenorii des. Voi schimbați antrenorii. V-a spus patronul, ce vreți să vă spun? Vom avea o întâlnire mâine, probabil mergem în vacanta. Echipa se va reuni pe 14 iunie. Nu vor fi schimbări majore, dar vor veni 4-5 jucători. Nu pot să spun în acest moment numele jucătorilor. Unii jucători sunt la final de contract. Unora li se vor prelungi contractele, altora nu. Și eu am fost fotbalist, și la fel s-a întâmplat. Asta e viața fotbaliștilor. Cât timp nu suntem în cupele europene, este un an ratat, dar cred ca Universitatea Craiova a jucat bine în acest play-off, dar nu am avut șansă în niciun joc. Am făcut un joc slab în această seară. Recunosc, știu care e realitatea, dar nu am putut să facem mai mult”, a spus Eugen Neagoe la finalul meciului.

Mihai Rotaru îl liniștește pe tehnician. Patronul formației din Bănie explică faptul că antrenorul are parte de toată încredere. Mai mult decât atât, șefii clubului vor încerca să îl ajute pe Neagoe să facă o treabă mult mai bună în sezonul viitor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din păcate, ne doream să avem continuitate în Europa. Ne doream să mergem în grupe. Eu un sezon complet ratat. Eu luam în calcul această situație. Lotul de jucători este o componentă a unui club. Este un tot, iar noi trebuie să-l gestionăm. Știm ce avem de făcut. Da (n.r. dacă rămâne Eugen Neagoe), și cred că poate fi ajutat să facă mai multe în sezonul viitor. Ține de calitatea staff-ului și a lotului de jucători. Cred că ne putem îmbunătăți în ambele direcții”, a spus Rotaru, la Digi Sport Special

Politica