marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă o locomotivă a luat foc. Aproximativ 200 de călători s-au autoevacuat

Un nou incendiu s-a produs luni dimineață (ora 8.14) la locomotiva diesel a unui tren CFR Călători. Călătorii au părăsit trenul, iar mecanicul a sunat la 112.

Trenul circula pe traseul Tecuci-Iași, iar stația unde s-a produs incidentul, Scânteia, este la 30 km de Iași și 38 km de Vaslui.

„Incendiu produs la o locomotivă in localitatea Scânteia, trenul Tecuci – Iasi (R 63111), aproximativ 200 de persoane s-au autoevacuat din tren. Locomotiva (Diesel) este decuplată de la garnitură. La locul intervenției se deplasează Detașamentul 2 de Pompieri Iași”, se spunea într-un comunicat ISU, potrivit hotnews.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

CFR Călători a dat un comunicat de presă:

”Degajare fum la trenul R 6311 Tecuci – Iași

Astăzi, 29 mai 2023, în jurul orei 08:14, în stația Scânteia, s-a produs o degajare de fum la locomotiva trenului R 6311 care circulă pe ruta Tecuci – Iași.

Mecanicul trenului a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a avizat serviciul 112 și a intervenit cu mijloacele din dotare până la sosirea echipei de intervenție care s-a deplasat la fața locului pentru limitarea efectelor degajării de fum.

Siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Trenul staționează până la reluarea circulației în condiții de siguranță, cu o locomotivă de ajutor.

Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare constituită în acest scop.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.”

Politica