Copil de 12 ani, mușcat de câine

Un bărbat de 31 de ani, din Turburea, în timp ce se afla pe strada Bobăii, și-a lăsat în libertate, câinele din rasa Amstaff, fără lesă și botniță. Acesta a mușcat de picior un copil de 12 ani.

La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 31 de ani, din comuna Turburea, în timp ce se afla pe strada Bobăii, din localitatea de domiciliu, și-a lăsat în libertate, câinele din rasa Amstaff, fără lesă și botniță, iar acesta a atacat un minor de 12 ani, din comuna Turburea.

Minorul a fost mușcat de câine de membrul superior stâng și a fost transportat de familie la Centrul de Permanență din localitatea de domiciliu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane și vătămare corporală din culpă.

Populare

Recomandări

O fotografie cu capitala României văzută din spațiu, virală pe rețelele sociale

O fotografie cu capitala României văzută din spațiu s-a...

Primăria Craiova vrea parcare supraetajată lângă Judecătorie

Autoritățile locale din Bănie sunt gata să înceapă un...

Școală abandonată după cutremur

„Părinții și profesori au pus întrebări, dar nimeni nu...

Acțiuni ale polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier

În ultimele 48 de ore, polițiștii doljeni au acționat...