joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil de 12 ani, mușcat de câine

Un bărbat de 31 de ani, din Turburea, în timp ce se afla pe strada Bobăii, și-a lăsat în libertate, câinele din rasa Amstaff, fără lesă și botniță. Acesta a mușcat de picior un copil de 12 ani.

La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat de 31 de ani, din comuna Turburea, în timp ce se afla pe strada Bobăii, din localitatea de domiciliu, și-a lăsat în libertate, câinele din rasa Amstaff, fără lesă și botniță, iar acesta a atacat un minor de 12 ani, din comuna Turburea.

Minorul a fost mușcat de câine de membrul superior stâng și a fost transportat de familie la Centrul de Permanență din localitatea de domiciliu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane și vătămare corporală din culpă.

Politica