sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caricaturistul Gogu Neagoe, alături de Mateo, un copil cu paralizie cerebrală, azi, la Hope Run

Gogu Neagoe caricaturistul cunoscut pentru evenimete sociale din Bucuresti și pentru județul Olt, va susține cazul lui Mateo pe data de 28 mai 2023. Mateo este băiețelul unei polițiste, agentă la Institutul de Studii de Ordine Publică. Micuțul, la 1 an și 2 luni a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală infantiă.

Terapia nirvana, pe baza de realitate virtuală, terapia niro, pentru stimularea motrică, kinetoterapia și logopedia au devenit ceva elementar în existența lui, iar micuțul beneficiează de doar 42 de zile de kinetoterapie decontate de stat.

Caricaturistul Gogu Neagoe a fost prezent din nou la 𝗛𝗢𝗣𝗘 𝗥𝗨𝗡, Mateo ediția 𝟯, organizat de către Corpul National al Politistilor. ,,Toate caricaturile executate de mine în cadrul evenimentului caritabil ”HOPE RUN for Charity!”vor fi donate”, a spus celebrul caricaturist din Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 28 mai alergăm împreună pentru Mateo! și caricaturi realizate pe loc de Gogu Neagoe caricaturist

Gogu Neagoe este un oltean cunoscut în toată lumea, pasionat de creioane și de pictură, caricatură, ale cărui opere au ajuns în zeci de țări din Europa, dar și din alte continente. A apărut în foarte multe emisiuni de televiziune, din ţară şi din străinătate. Este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania, UNESCO. Gogu Neagoe organizează salonul de caricaturi la Festivalul Naţional de Caricatură şi Umor „Oltenii şi restu’ lumii” Slatina ,Olt . Gogu Neagoe este Ambasador Cultural al Academiei Internaționale “Mihai Eminescu”. și a primit înalta distincție la Gala premiilor de excelență „10 pentru Craiova“, eveniment aflat la cea de a cincea ediţie de 1 Decembrie 2022.

Invitat de onoare la festivaluri de folclor din România :Caricaturistul oltean este invitat de onoare, an de an, la festivaluri de folclor din România, cum ar fi:

Festivalul de folclor „Căluşul Românesc” de la Slatina, cu o tradiție de 22 de ani,

Festivalul Naţional de Folclor „Cântece Oltului”, Călimăneşti, judeţul Vâlcea, organizat de peste 53 de ani, în luna august, de Sfânta Maria,

Festivalul Internaţional de Folclor pentru Copii şi Tineret „Peştişorul de Aur” – Tulcea, care are loc la începutul lunii august.

Artistul în vârstă de 46 de ani și-a dedicat viața operelor de caricatură, ducând pasiunea peste limitele la care se aștepta vreodată. A creionat sute de portrete pentru personalități de la șefi de state, la performeri din domeniul sportului și culturii, și, cel mai important, a ales să-și doneze operele în scopuri caritabile. Gogu Neagoe și-a vândut mai multe lucrări de artă, caricaturi cu personalități, fotbaliști și 6 portrete cu Simona Halep în scop caritabil, toate fondurile strânse fiind folosite pentru achiziționarea de defibrilatoare medicale. Gogu Neagoe artist pictor cu premii internaționale și naționale la expozițiile de arta cultura a suferit in 2022, doua preinfarcte in mai putin de doua luni. Cu toate acestea caricaturistul continua sa promoveze cultura si arta.

De asemenea, Gogu Neagoe a inițiat și coordonat concursul de creație plastică, ”Școala mea cea mai frumoasă”, pentru elevii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, din comunele și satele județului Olt.

Gogu Neagoe a mai participat la evenimente caritabile. Caricaturistul a realizat nu mai puţin de 246 de portrete participanţilor la crosul pentru viaţă „Hope Run for Alexandra” data 1 Martie 2020 de ziua femeie Suma colectată de la beneficiarii caricaturilor a fost donată integral pentru ajutorarea poliţistei de la Brigada Rutieră din Bucureşti. , celebrul Caricaturist Gogu Neagoe invitat de onoare în perioada 14 – 18 iunie, va avea loc aici a XXIII-a a Concursului Național al Copiilor „Călușul Românesc”.

Politica