joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. Persoane prinse sub un mal de pământ, la Caracal

Update ora 22:20/ Salvatorii au ajuns la victimă. Din păcate, omul a decedat.

ISU Olt: „Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost declarat decedat de medicul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt”.

Victima era din județul Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 25 mai 2023, în jurul orei 16:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în municipiul Caracal, a avut loc un accident de muncă. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caracal. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Balș, județul Olt, împreună cu un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Moțăței, județul Dolj, angajați ai unei societăți comerciale cu specific construcții, în timp ce efectuau săpături pentru rețeaua de canalizare, au fost surprinși de malurile șanțului, care s-au surupat peste cei doi.În urma evenimentului, bărbatul de 53 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal, iar bărbatul de 57 de ani a decedat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”- IPJ Olt.

___

Update ora 20:40/ ISU Olt: „Misiunea de extragere a victimei din municipiul Caracal este în desfășurare, adâncimea până la victimă este de aproximativ șapte metri”.

____

Ora 18: Două persoane au fost prinse sub un mal de pământ, la Caracal. Acestea s-ar fi aflat la muncă. Potrivit pompierilor ISU Olt, una dintre persoane a fost extrasă de ceilalți muncitori. Pompierii intervin la acest moment pentru extragerea celei de-a doua persoane.

,,Salvare persoană surprinsă de surparea unui mal de pământ. La fața locului acționează două autocamioane cu modul de căutare-salvare (multirisc), a autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, două echipaje SAJ și un buldoexcavator” – ISU Olt.

Politica