vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gică Hagi, lăudat de Mititelu și Rotaru: „Cel mai mare antrenor român la ora actuală”

Adrian Mititelu și Mihai Rotaru au ajuns la aceeași concluzie, după ce Farul a câștigat campionatul. Cei doi sunt de părere că Gică Hagi este cel mai bun antrenor român, în acest moment. Finanțatorul de la CSU Craiova spune că toți tehnicienii din România ar trebui să se uite la „Rege” și să ia exemplu.

„Putem să ne uităm în curtea lui Gică Hagi, mi se pare cel mai mare antrenor român la ora actuală, o spun cu toată responsabilitatea. Ar trebui să se uite ceilalți antrenori români la ce face. Să câștigi două titluri cu o academie nu e miracol. E o muncă ce a avut la bază o filosofie respectată pas cu pas”, a spus Rotaru, potrivit digisport.

Adrian Mititelu a mers chiar și mai departe. Acesta consideră că Gică Hagi ar trebui chemat cât mai repede la echipa națională. Patronul de la FCU Craiova spune că această mutare ar trebui să fie urgentată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu ca să-l pui pe Hagi, ci să-i dai mână liberă. Să vină și să conducă toate echipele naționale, primele 2-3 echipe! Îi dai un proiect pe 5-7 ani. Și o să vedeți că fotbalul românesc se va transforma. Dar îi dai un milion pe an sau 1,5 milioane și mână liberă. Și să vedeți ce ne face Hagi în 7-8 ani! Să fim sinceri și să recunoaștem. Unii colegi ai voștri din media, dar și foarte mulți care comentează pe Facebook încearcă să-l discrediteze pe Hagi sau să-l ducă pe derizoriu. Uite că Hagi le-a dat pe nas și celor care nu i-au văzut valoarea. Dacă acum nu-l luăm, când are 58 de ani, când îl mai luăm, la 65 de ani? Nu, tată, acum e ultima decadă în care mai poate fi folosit. El iubește fenomenul, e foarte serios, a ajuns la un nivel de maturitate cumulat cu experiența de viață. Și chiar cu eșecurile, pentru că și el a mai dat-o în bară, dar acum e copt”, a spus Adrian Mititelu, conform Sport.ro.

Politica