sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sorin Cârțu nu are încredere în Farul: „Cu riscul de a fi amendat sau suspendat, o să joc la pariuri”

Sorin Cârțu nu crede că Farul va reuși să scoată un rezultat pozitiv în meciul cu CFR Cluj, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Partida dintre cele două formații va avea loc duminică, de la ora 21:00, la fel ca duelul dintre CSU Craiova și Sepsi. Oltenii și ardelenii se luptă pentru lotul 3.

Președintele alb-albaștrilor spune că va juca și la pariuri și va miza pe victoria celor de la CFR Cluj. Trupa din Bănie are încă șanse matematice, dar depinde de Farul. Dacă Gică Hagi îl va încurca pe Dan Petrescu, iar CSU Craiova bate Sepsi, echipa pregătită de Eugen Neagoe va ajunge pe locul 3.

Este o victorie bună (n.r. cu Rapid), ne dă în continuare speranțe, deși speranțele sunt minime. Eu merg pe un 1 solist la CFR. 1 solist! Cu riscul de a fi amendat sau suspendat, o să joc la pariuri. Mă duc și mă și filmez. Eu nu mai fac comentarii într-un fel sau altul, pentru că s-ar interpreta. Eu spun ce joc pe bilet. CFR-ul nu își ratează șansa pe care o mai mare pentru cupele europene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În momentul în care noi am bătut FCSB acasă, noi eram pe locul 2. La momentul ăsta, noi am fi jucat meciurile decisive pentru campionat, cu Rapid. Pe urmă, cu Sepsi acasă. Ar fi trebuit să jucăm cu altă miză, nu pentru baraj dacă e locul 4. Trebuia să fim fără emoții pentru locurile europene la ceea ce am jucat”, a declarat Sorin Cârțu, la Fanatik.

Politica