vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu vrea să îi vândă pe Bauza și Bahassa, dar nu are cui: „Doar o discuție, doar vorbe”

Adrian Mititelu este dispus să îi vândă pe Bauza și pe Bahassa, dacă va avea oferte concrete și suficient de mari pentru cei doi fotbaliști. Patronul de la FCU Craiova spune că nu își dorește ca vedetele să plece din Bănie, pentru că sunt jucători de bază. Totuși, va accepta să renunțe la ei, pentru suma corectă.

Momentan, FCU Craiova nu are oferte clare pentru Bauza sau Bahassa, după cum explică Adrian Mititelu. Omul de afaceri crede că niciun club din România nu și-ar permite să plătească atât cât cere el pentru cei doi fotbaliști.

„Nu e nimic adevărat, nimeni nu m-a întrebat de Bauza, există o singură ofertă din Golf pentru Bauza și sperăm să fie un consistentă, în rest nu am vorbit cu nimeni nimic. Din România nu m-a întrebat nimeni de Bauza și mă îndoiesc că există un club din România care poate să plătească pentru a-l cumpăra pe Bauza. Nu e de vânzare Bauza, Bauza e un jucător de bază pentru noi în sezonul următor. Nu o să-l dau pe 3 milioane de euro, este sub ceea ce ne dorim să obținem pe el.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu a întrebat nimeni de Bauza, am spus că dacă vine o ofertă care să ne mulțumească din Golf va pleca, în rest nu mă interesează nimic. Bahassa nu va pleca și la el la fel e situația, e un club din străinătate care s-a interesat de el, dar nu a făcut nicio ofertă, nimic. Am spus că vom vorbi mai multe după ultimul meci din campionat. Dar nu e nicio ofertă, doar o discuție, doar vorbe”, a spus patronul patronul alb-albaștrilor, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Politica