Adrian Mititelu, foarte aproape să renunțe la FCU: „Un coșmar care nici acum nu a trecut”

Adrian Mititelu nu a trecut nici acum peste eșecul din meciul decisiv pentru calificarea în play-off, pe care oltenii l-au pierdut în fața celor de la Sepsi. Patronul de la FCU Craiova nu își explică de ce alb-albaștrii au avut o prestație atât de slabă, în acea partidă.

Ce mai puteam să spun după meciul ăla cu Sepsi? Mai aveam ceva de spus? A fost cel mai îngrozitor moment pe care l-am trăit în fotbal. Cu excepția dezafilierii și nenorocirii din 2011, strict legat de rezultat acesta a fost cel mai greu moment pentru mine în fotbal. N-am putut să-mi explic prestația echipei, parcă a fost o altă echipă în teren, parcă am fost injectați cu ceva, parcă cineva ne-a pus ceva în alimente, în mâncare. Toți jucătorii au avut o prestație în contradicție cu tot ce au arătat ei până la acel meci. Noi ne-am gândit la multe chestii, dar nu putem să avem o situație clară și nu vreau să fac afirmații hazardate. Oricum, a fost ceva care nici acum nu se poate explica”, a declarat Mititelu a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Finanțatorul trupei din Bănie recunoaște că s-a gândit să renunțe la FCU Craiova, în acel moment. Totuși, Adrian Mititelu explică faptul că nu avea cui să îi lase echipa, din scurt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce m-am bătut, după ce am cerut rejucarea meciului, după ce am făcut asemenea afirmații legate de corectitudine și de fair-play, am primit o lecție care mi-a schimbat semnificativ percepția asupra fenomenului. Atunci dacă aveam o posibilitate simplă de a renunța, renunțam fără să mai stau pe gânduri. Dar nu aveam cum să renunț pentru că… Cel mai mult regretam că nu i-am ascultat pe alții și am reînființat echipa. Atunci a fost pentru prima dată cu adevărat când am regretat că am continuat în această nebunie. M-am gândit, dar e greu pentru că nu ai soluții. Nu poți să zici că pleci pur și simplu. Dacă apărea cineva atunci, bineînțeles că dădeam echipa. A fost un coșmar care nici acum nu a trecut”, a mai spus omul de afaceri din Bănie.

Populare

Recomandări

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Bărbat bătut pe câmp de un tânăr

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Rast...

Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului

Circulaţia este restricţionată marţi pe Valea Oltului, pe anumite...

Expoziția „Povestea timpului”, la Muzeul Olteniei

Muzeul Olteniei Craiova organizează, în perioada iunie – septembrie...