vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adrian Mititelu, foarte aproape să renunțe la FCU: „Un coșmar care nici acum nu a trecut”

Adrian Mititelu nu a trecut nici acum peste eșecul din meciul decisiv pentru calificarea în play-off, pe care oltenii l-au pierdut în fața celor de la Sepsi. Patronul de la FCU Craiova nu își explică de ce alb-albaștrii au avut o prestație atât de slabă, în acea partidă.

Ce mai puteam să spun după meciul ăla cu Sepsi? Mai aveam ceva de spus? A fost cel mai îngrozitor moment pe care l-am trăit în fotbal. Cu excepția dezafilierii și nenorocirii din 2011, strict legat de rezultat acesta a fost cel mai greu moment pentru mine în fotbal. N-am putut să-mi explic prestația echipei, parcă a fost o altă echipă în teren, parcă am fost injectați cu ceva, parcă cineva ne-a pus ceva în alimente, în mâncare. Toți jucătorii au avut o prestație în contradicție cu tot ce au arătat ei până la acel meci. Noi ne-am gândit la multe chestii, dar nu putem să avem o situație clară și nu vreau să fac afirmații hazardate. Oricum, a fost ceva care nici acum nu se poate explica”, a declarat Mititelu a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Finanțatorul trupei din Bănie recunoaște că s-a gândit să renunțe la FCU Craiova, în acel moment. Totuși, Adrian Mititelu explică faptul că nu avea cui să îi lase echipa, din scurt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce m-am bătut, după ce am cerut rejucarea meciului, după ce am făcut asemenea afirmații legate de corectitudine și de fair-play, am primit o lecție care mi-a schimbat semnificativ percepția asupra fenomenului. Atunci dacă aveam o posibilitate simplă de a renunța, renunțam fără să mai stau pe gânduri. Dar nu aveam cum să renunț pentru că… Cel mai mult regretam că nu i-am ascultat pe alții și am reînființat echipa. Atunci a fost pentru prima dată cu adevărat când am regretat că am continuat în această nebunie. M-am gândit, dar e greu pentru că nu ai soluții. Nu poți să zici că pleci pur și simplu. Dacă apărea cineva atunci, bineînțeles că dădeam echipa. A fost un coșmar care nici acum nu a trecut”, a mai spus omul de afaceri din Bănie.

Politica