joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru recunoaște: „Îl așteptăm pe Mitriță”

Mihai Rotaru recunoaște că îl așteaptă cu brațele deschise pe Alex Mitriță. Mijlocașul se poate întoarce la CSU Craiova, după ce a jucat pe la americani, greci sau arabi. Patronul formației din Bănie a explicat faptul că decizia va fi a fotbalistului, ținând cont de faptul că ar putea să primească oferte mult mai mari, din punct de vedere financiar, față de posibilitățile alb-albaștrilor.

„Sunt convins că mister Neagoe va găsi formula să-i pună pe toți în valoare la anul. Avem un Crețu, avem un Bancu. Nu vorbim acum despre transferuri. Dar dacă Mitriță își va dori să vină înapoi și dacă va vrea un an sabatic, noi vom fi bucuroși și îl așteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriță e un tip atașat de glia oltenească. Nu-l primim, noi îl cerem cu brațele deschise. Bombele sunt greu de pregătit, să vedem ce explodează, acum nu discutăm despre așa ceva”, a spus Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Finanțatorul de la CSU Craiova a mai dezvăluit și că trupa din Bănie a ratat un transfer important. Oltenii îl voiau pe Omar El Sawy, de la Csikszereda. Mutarea nu s-a realizat, pentru că Rapid s-a mișcat mult mai repede.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu discutăm în acest moment despre transferuri. Noi avem meciuri acum, avem un meci important cu Sepsi, după care mai avem încă un meci important. Orice jucător tânăr e interesant pentru noi. Noi suntem supărați că nu l-am luat pe cel de la Csikszereda, pe Omar El Sawy, care a plecat la Rapid. Noi am fi dat 500.000 de euro pentru el și s-a dus la Rapid pe 400.000 de euro”, a mai declarat Mihai Rotaru.

Politica