luni, martie 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ciucă: Până luni voi lua o decizie dacă rămân în Guvern

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că până luni se va hotărî dacă va rămâne în Guvern, fără să confirme că demisionează vineri.

”Se consumă ziua de vineri și până luni voi lua o decizie. Există în momentul de față discuții, negocieri. Orice formulă de la cea din protocol, până la cea a asumării ministerelor de fiecare partid în parte e deschisă”, a spus premierul premierul Ciucă la Vila Florica din Ștefănești, Argeș, unde PNL a marcat împlinirea a 148 de ani de la înființare.

Nicolae Ciucă a mai declarat că Ministerul Transporturilor încă se negociază, dar că decizia ca următorul guvern să aibă în total 18 ministere este deja luată. ”Este normal sa existe o ierarhizare, în functie de ponderea fiecărui partid”.

Întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis va avea loc după finalizarea negocierilor, a mai precizat Nicolae Ciucă. ”Vom avea o discuție cu domnul președinte după ce finalizăm negocierile. Președintele nu se implică în acest proces, e decizia partidelor politice ce vor face”, a declarat premierul, potrivit g4media.ro

Politica