vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Universitatea îşi promovează oferta pentru admitere, în centrul Craiovei

Universitatea din Craiova prezintă oferta educațională, miercuri, 24 mai 2023, la ora 11:00, în Centrul Vechi al Craiovei, str. Frații Buzești.

În cadrul evenimentului „Studenții noștri pot mai mult”, care a ajuns la ediția a X-a, fiecare facultate va amenaja un stand de prezentare unde își va expune elemente și materiale de promovare care ilustrează specificul activității desfășurate la cursuri sau laboratoare.

Studenții și cadrele didactice vor aduce, în fața craiovenilor, roboții viitorului, carturi electrice construite în cadrul proiectelor de la facultate, precum și dispozitive sportive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe parcursul evenimentului vor fi organizate experimente spectaculoase pentru a-i face pe elevi să înțeleagă ce anume vor studia în cadrul specializărilor din cadrul Universității din Craiova.

”Proiectul “Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților universității noastre în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative”, spun reprezentanții Universității din Craiova.

Evenimentul se va desfășura în perioada 24-25 mai 2023, între orele 09:00 – 17:00. Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS).

Politica