vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eugen Neagoe a cedat, după Rapid – CSU Craiova 2-3: „Este foarte greu”

CSU Craiova s-a impus pe terenul celor de la Rapid București, scor 3-2, după un meci spectaculos. Trupa din Bănie a fost condusă de giuleșteni, scor 1-0, după golul marcat de Dugandzic. Oltenii au restabilit egalitatea, prin Andrei Ivan, până la pauză. Repriza secundă a început foarte rău pentru alb-albaștri. Aceștia au rămas în 10 oameni după ce Căpățână a fost eliminat. În inferioritate numerică, CSU a reușit să înscrie golul de 2-1, prin același Andrei Ivan. Avantajul craiovenilor nu a durat prea mult. Gazdele au revenit pe tabelă, tot după o reușită a lui Dugandzic. Chiar dacă din acel moment părea că oaspeții se vor mulțumi cu un punct, situația s-a schimbat. Crețu și-a repus echipa în avantaj, iar Craiova a plecat învingătoare din Capitală.

RAPID (4-3-3): H. Moldovan – Onea, Săpunaru (cpt.), Dr. Grigore, Morais – Kait, Al. Albu, Al. Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Bamgboye. Rezerve: Drăghia – Iacob, Fl. Ștefan, Emmers, Papeau, Ongenda, Pănoiu, Costache, Luckassen. Antrenor: Adrian Mutu.

CSU CRAIOVA (4-2-3-1): L. Popescu – Căpățînă, Zajkov, Badelj, Ndong – Al. Crețu, Screciu – Ișfan, Baiaram, Ivan (cpt.) – Markovic. Rezerve: Lazar – Vlădoiu, Găman, Raul Silva, Benga, Mateiu, Cîmpanu, Roguljic, Koljic. Absenți: Bancu, Vătăjelu (accidentați). Antrenor: Eugen Neagoe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eugen Neagoe a fost încântat de jocul elevilor săi. Tehnicianul i-a lăudat pe alb-albaștri, mai ales pentru faptul că aceștia au reușit să câștige partida în inferioritate numerică.

A fost un joc frumos, băieții noștri merită felicitări, pentru că au reușit să marcheze două goluri în inferioritate numerică. Asta contează foarte mult pentru spiritul nostru, jucătorii au dat dovadă de maturitate, au făcut un efort foarte mare. Am știut să suferim în anumite momente. Este o victorie foarte frumoasă și foarte importantă”, a declarat antrenorul.

Eugen Neagoe a cedat, după Rapid – CSU Craiova

Eugen Neagoe a fost foarte optimist, până la această etapă. După ce a văzut rezultatul din meciul Farul – FCSB, în urma căruia constănțenii au ieșit campioni, antrenorul a mai pierdut din încredere. El nu mai speră nici măcar la locul trei.

„Sincer, nu mă mai gândesc la locul trei, este foarte greu. Nu cred că se vor încurca în ultima etapă (n.r. – CFR Cluj). Nu vreau să acuz ceva, să nu văd vreun titlu „Neagoe a acuzat”. Cei de la Farul merită felicitări pentru ce au făcut. E normal ca jucătorii importanți ai lor să intre în vacanță, pentru că mai au un meci care nu contează pentru ei. Vor juca doar pentru imaginea lor, sunt convins că cei de la Farul se vor respecta. Dar nu va juca aceeași echipă care a jucat împotriva FCSB-ului. Voi fi suporterul celor de la Farul duminică, în meciul de la Cluj. Nu știu dacă e un an ratat. Cel puțin în 2023, echipa a arătat bine. Cred că meritam să ne batem la campionat până în ultima etapă”, a mai spus Eugen Neagoe.

Foto: Captură Digi Sport

Politica