vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Circ în Parlament, marca AUR: Simion a dat buzna în biroul lui Ciolacu

George Simion a dat buzna în biroul de președinte al Camerei Deputaților al lui Marcel Ciolacu, pentru a-i cere socoteală pentru sancțiunile primite de deputații AUR care au făcut circ în Parlament.

Simion a reclamat că parlamentarilor săi li s-au alocat doar 10 secunde pentru dezbaterile din plen, iar deputații AUR au fost sancționați pentru că au demascat „fărădelegea”.

„Suntem deputați vrem să vorbim cu președintele Camerei Deputaților. Îl așteptăm aici. Nu vom tolera pumnul în gură”, a spus liderul AUR care a transmis LIVE „intervenția”. El a plecat ulterior mergând în plen unde a continuat live-ul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marcel Ciolacu nu era însă la biroul de la Camera Deputaților. El se afla la guvern unde au loc mai multe întâlniri pe tea grevei din învățământ, scrie hotnews.ro

Simion și ceilalți parlamentari AUR au fost întâmpinați de către liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, în timp ce liderul AUR transmitea live pe pagina sa de Facebook:

Alfred Simonis: „Ai venit cu interlopii după tine? Ai niște interlopi care agresează, care împing oameni care jignesc. Ai niște interlopi, niște huligani”

George Simion: „Dumneavoastră ați furat din buzunare în Anglia?

Alfred Simonis: „Ești cunoscut ca un agent sovietic. Există informații conform cărora te-ai întâlnit cu agenți sovietici, agenți ai KGB, agenți ai serviciului secret rusesc, care te instruiesc cu privire la cum să te comporți în România”

George Simion: „Ați furat din buzunare în Anglia? (…) Am venit aici să vorbim cu domnul președinte Ciolacu”

Alfred Simonis: „Ați băgat în Parlament niște infractori, niște golani. pe unii i-ai dat afară din partid…

George Simion: „Serios? Dumneavoastră fiind de meserie valutist. Ce firme controlați cu fratele dumneavoastră în Timiș?

Alfred Simonis către alt deputat AUR: „Auziți ce zice acest… «Să ai grijă dumneata». Ești un fascist, ești un nazist…”

Alfred Simonis către George Simion: „I-ați interlopii și ieși afară!”

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis săptămâna trecutăsancţionarea mai multor deputaţi ai AUR cu 50% din indemnizaţie, pentru o perioadă de şase luni, şi reducerea timpului la pupitru în Camera Deputaţilor, pentru trei luni. Sancțiunile vin după ce deputații AUR au protestat agresiv în plen înjurând și strigând la colegii parlamentari.

Politica