vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu nu îi recunoaște meritele lui Napoli: „A avut contract de conducere colectivă”

Adrian Mititelu spune că Nicolo Napoli nu a dus singur FCU Craiova la meciurile de baraj pentru Conference League. Patronul alb-albaștrilor a anunțat că îl schimbă pe italian pentru că alb-albaștrii se pot descurca foarte bine și fără el. Dlorin Drăgan și Dan Vasilică sunt oamenii de încredere ai lui Mititelu.

„Eu nu l-am schimbat, Nicolo Napoli a știut că contractul său se va încheia aici și nu e nicio tragedie, omul știa pentru ce a venit. Nu e nicio fractură. Apăruseră foarte multe zvonuri și informații false și am vrut ca lucrurile să fie clare, să nu spună lumea că am schimbat antrenorul după ce ne-am calificat (n.r. în Conference League, dacă se va întâmpla acest lucru). El a avut contract de conducere colectivă. Nu în raport cu mine. A fost un mandat de conducere colectivă cu ceilalți doi antrenori, Florin Drăgan și Dan Vasilică. Nu mai contează, contează că această conducere colectivă și-a îndeplinit obiectivul”, a spus Adrian Mititelu, la Digi Sport.

Doar Victor Pițurcă a putut să aibă putere totală de decizie la FCU Craiova. Acest lucru este recunoscut chiar de Adrian Mititelu, care spune că se implică în abordarea unui meci, pentru că s-ar pricepe la fotbal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Niciodată la clubul meu, în afară perioadei Pițurcă, nu a luat nimeni deciziile importante la echipă în locul meu. Tot ce e important, eu sunt implicat foarte mult. Nu, în schimbări nu mă implic, dar sunt și eu consultat când se face abordarea unui meci, pentru că eu chiar mă pricep la fotbal. Eu am o relație foarte bună cu Napoli, de câte ori am apelat la el, a venit în secunda doi. El a fost chemat pentru perioade mai scurte. Cât a fost chemat atât a stat. Așa a fost tocmeala. Vorbim de 20 de ani”, a mai spus patronul trupei din Bănie.

Politica