marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu trei mașini în Severin

Accident în Severin, pe bulevardul Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Cicero. Trei mașini în care se aflau patru oameni au fost implicate.

ISU Mehedinți a trimis la fața locului mai multe echipaje, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, la un accident rutier, produs între trei autoturisme, la intersecția străzii Cicero cu bd. Splai Mihai Viteazu, în municipiul Drobeta Turnu Severin. În urma accidentului, paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unei persoane conștiente, care a refuzat transportul la spital. Alte trei persoane implicate în accident au refuzat examinarea medicală. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului”, a transmis ISU Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul vinovat a fost amendat de polițiști și a rămas fără permis.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 28 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Cicero nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Șimian. Din impact, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un alt vehicul.În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale. Față de tânăr a fost luată măsura sancționării contravenționale, iar ca măsură complementară i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe o perioadă de 90 de zile”, potrivit IPJ Mehedinți.

Politica