sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Și-a scos „organul” pe stradă. A fost reținut

Un bărbat de 59 de ani, din comuna Pleșoi, a fost reținut de polițiștii doljeni, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută, pe strada Unirii, din municipiul Craiova.

”Ieri, 15 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Pleșoi, bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În fapt, la data de 08 mai a.c., ora 13.47, poliţiştii au fost sesizați de o tânără, de 20 de ani, din comuna Deveselu, județul Olt, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Unirii, din municipiul Craiova, o persoană necunoscută ar fi săvârșit acte de exhibiționism”, transmite IPJ Dolj.

În urma verificărilor, a fost identificat un bărbat de 59 de ani, din comuna Pleșoi, acesta fiind condus la audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 15 mai a.c., bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, se mai arată în comunicat.

Marți, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Politica