vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompierii doljeni, pe podium la Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România

Pompierii militari din Dolj s-a întors acasă cu trei medalii de aur și una de bronz de la Campionatul de atletism și cros – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România – Etapa finală a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a avut loc în Târgu Jiu în perioada 10-12 mai.

În cadrul competiţiei au participat trei pompieri doljeni, Cpt. Cucu Corina Mirela, plt. maj. Ariciu Ana Alina și sg.maj. Preda Alexandru Mihai.

”Deși colegii nostri, Ana și Alexandru sunt la început de drum au demonstrat că sunt într-o formă foarte bună și dețin calități remarcabile: perseverență, ambiție, curaj, determinare și forță, atât fizică cât și mentală”, au anunțat reprezentanții ISU Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cpt. Cucu Corina Mirela, care participă la astfel de competiții din anul 2014, fiind și campioană mondială la Campionatul Mondial al Polițiștilor și Pompierilor, a obținut locul I la săritura în lungime și locul I la viteză 60 m.

De asemenea, plt. maj. Ariciu Ana Alina a obținut locul I la proba Cros 2000 m și locul III la proba de 800 m.

”Acest campionat a avut și proba aruncarea greutății unde a participat Alexandru, obținând un rezultat bun, clasându-se pe locul opt. Suntem foarte mândri de colegii noștri și le mulțumim pentru modul exemplar în care ne-au reprezentat. Felicitări, dragi colegi!”, au mai transmis reprezentanții ISU.

Politica