Vâlcea. Incendiu la un depozit din Orlești

Un incendiu a avut miercuri dimineață în satul Procopoaia, comuna Orlești, Vâlcea. Pompierii ajunși la fața locului spun că focul se manifesta violent la un depozit de furaje unde erau depozitați 1500 de baloți de fân. Nu au existat victime omenești.

„Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost informați în această dimineață, prin apel la 112, la ora 01:35, de producerea unui incendiu într-o gospodărie din satul Procopoaia, comuna Orlești. Imediat, la fața locului s-au deplasat forțe din cadrul din cadrul Gărzii de Intervenție Drăgăşani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă şi 1 container ABROLL.
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la un depozit de furaje (fânar), în care se aflau depozitați cca 1500 de baloți.
Datorită acţiunii prompte şi profesioniste a pompierilor militari, incendiul a fost localizat la scurt timp de la sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului, posibilitatea de propagare la anexele învecinate fiind eliminată. Nu sunt înregistrate victime”, au spus reprezentanții ISU Vâlcea.

Populare

Recomandări

Craiova. Noua șosea între Brestei-Râului și Calea Severinului se deschide astăzi

Drumul care va conecta Calea Severinului, de la intersecția...

Trei răniți, în urma unui accident rutier produs pe DN 7

Trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital,...

În weekend, Craiova e în sărbătoare! Parcul Nicolae Romanescu împlinește 120 de ani

Cu 120 de ani în urmă, prindea viață, la...

Peste 170.000 de americani au ales să exploreze frumuseţile României, în 2022

Peste 170.000 de americani au ales să exploreze frumuseţile...