joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O reprezentantă AUR a încercat să introducă în Parlament patru gloanţe

Alfred Simonis, liderul grupului PSD, a declarat pentru G4Media că o femeie care apare pe o listă cu colaboratorii partidului extremist AUR a fost prinsă miercuri la controlul obligatoriu de la intrarea în sediul Parlamentului cu patru gloanțe.

Numele femeii este Elena Cîrligeanu, a declarat Simonis. Potrivit unui comunicat AUR, ea figurează că membru al  Biroului Național de Conducere al partidului.

”E vorba de o doamnă care apare în fiecare săptămână pe o listă cu mai mulți colaboratori AUR, la controlul de azi dimineață s-au găsit patru cartușe letale în geanta sa. Acum e la secția de poliție, s-a deschis un dosar penal, se fac cercetări pentru a se verifica dacă gloanțele sunt pentru o armă care ar fi fost introdusă de altcineva în Parlament”, a declarat Simonis pentru G4Media.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Acest partid are o abordare extremistă, nici măcar nu mai vorbim de un comportament ca pe stadioane. Așa a început Hitler în anii 30”, a mai spus Simonis.

Acesta a propus pe grupul biroului permanent al Camerei suspendarea accesului în clădire pentru cei fără legitimație, dar grupul AUR se opune unui astfel de demers.

Femeia a declarat la poliție că ar fi luat gloanțele de la un exercițiu de tragere și că acestea nu sunt letale, potrivit surselor G4Media.

Reporterii G4Media au încercat să vorbească cu George Simion, președintele partidului AUR, însă acesta nu a răspuns pentru a-și preciza poziția față de acest incident.

 

Politica