sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un minor din Sadova a furat obiecte de la 5 persoane

Un minor, de 17 ani, din comuna Sadova, este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat(douăsprezece acte materiale). Ar fi sustras mai multe bunuri, scule, unelte sau obiecte electrocasnice.

„Ieri, 28 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au reținut, pentru 24 de ore, un minor, de 17 ani, din comuna Sadova, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat(douăsprezece acte materiale).

În fapt, acesta este bănuit că în perioada noiembrie 2021 – februarie 2023 ar fi sustras mai multe bunuri, scule, unelte sau obiecte electrocasnice, în dauna a cinci persoane vătămate, din comuna Sadova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, minorul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (douăsprezece acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica