miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Edi Iordănescu, după victoria cu Belarus: „Am fost naivi încă o dată”

Edi Iordănescu s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut de România, dar și-a taxat elevii, la finalul meciului, pentru că nu au reușit să mărească diferența și să scape de emoțiile din final. Tricolorii au fost la un pas să fie egalați, în ultimele minute ale jocului.

Îmi felicit echipa pentru îndeplinirea obiectivului, ne-am propus 6 puncte și le-am obținut. Îi mulțumesc și publicului pentru că ne-a susținut în această seară. Rezultatul nu e în conformitate cu jocul, să fim sinceri. Am fost naivi încă o dată, n-am fost suficient de maturi să omorâm jocul. Belarus a marcat la singura situație, iar noi am risipit multe ocazii. E un sentiment de autoconservare care s-a dezvoltat în timp. Să fim sinceri, prima repriză a fost foarte bună. Repriza a doua, dacă reușeam să marcăm al treilea gol, nu mai ajungeam să tremurăm pe final. Trebuie să trecem la următorul nivel, să învățăm să fim mai eficienți, mai pragmatici”, a declarat selecționerul.

Edi Iordănescu a încheiat discursul cu un apel către toți iubitorii fotbalului din România. I-a chemat pe aceștia lângă echipa națională și a arătat spre rezultatele din alte meciuri, pentru a face comparație cu tot ce au obținut elevii lui.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mulți băieți s-au ridicat la nivel, îmi pare rău pentru Tudor Băluță. Eram supărat că el s-a lovit, avusese o prestație foarte bună, a dat constanță. Ne-a dat peste cap pentru că a trebuit să facem două mutări, l-am retras pe Răzvan și a intrat Cic (n.r.- Cicâldău). Nu ne așteptam la un astfel de moment. Am fost nervos pentru că voiam să intre mai repede, dar e fotbal și nu putem controla totul. După mai bine de doi ani de zile legăm două victorii în jocurile oficiale, trei cu cea din Moldova. Ne-au ajutat și rezultatele. Ce să spun? Am fost puși la zid după victoria din Andorra. Dacă făceam egal cu ei acasă, probabil că eram linșați, asta e realitatea. Eu, personal, m-am obișnuit. Băieții au nevoie de altceva. Moldova, 0-0 acasă cu Cehia. Cehia, cu trei zile înainte, a bătut Polonia. Noi am bătut 5-0 în Moldova cu cea mai tânără națională din istorie. Și atunci au fost comentarii, pe cine am bătut. Vrem la EURO? Hai să venim lângă echipa națională!”, a mai spus Edi Iordănescu.

foto: frf.ro

Politica