duminică, iulie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Polițiștii vâlceni au primit BMW-uri

Polițiștii vâlceni au primit în parcul auto două autoturisme BMW. Oamenii legii spun că își doresc să reacții prompte, sigure și eficiente. Cele două BMW-uri se alătură altor două motociclete din aceeași marcă.

„Societatea este într-o continuă mișcare, iar mijloacele folosite de cei care încalcă legea sunt permanent îmbunătățite și diversificate.

În acest context, pentru a-i combate eficient pe aceștia și a asigura cetățenilor un nivel crescut de siguranță, este necesar ca Poliția Română să fie într-o continuă dinamică, în ceea ce privește dotarea polițiștilor cu mijloace de protecție, precum și de mobilitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prin achiziționarea acestor autospeciale s-a urmărit sporirea capacității Poliției Rutiere de a răspunde cerințelor sociale actuale, respectiv o reacție promptă, sigură și eficientă, în concordanță cu intenția de creștere a capabiltății tehnice a poliției de depistare, urmărire, interceptare și de oprire pentru control a autovehiculeleor și a ocupanților acestora. Aspecte operative ce sunt de cele mai multe ori asociate riscului profesional și în directă legătură cu siguranța celorlalți participanți la trafic.

Având în vedere rețeaua rutieră destul de întinsă a județului nostru, apreciem că aceste autospeciale vor aduce în mod cert un plus de valoare oferit de polițiștii Serviciului Rutier atât vâlcenilor, cât și celor ce ne tranzitează.

Cele 2 autospeciale noi în dotarea Serviciului Rutier Vâlcea împreuna cu cele 2 motociclete BMW existente în dotare vor fi utilizate de către polițiștii rutieri pentru acțiuni/activități specifice, dar și în alte misiuni în colaborare cu celalalte structuri MAI”, potreivit IPJ Vâlcea.

Politica