Mehedinți. Tineri reținuți pentru proxenetism. Ar fi exploatat sexual o minoră

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti şi procurorii DIICOT pentru trafic de minori, după ce ar fi adăpostit şi exploatat sexual o fată de 16 ani.

”În perioada februarie – martie 2023, o minoră, de 16 ani, ar fi fost exploatată sexual de doi bărbați, de 24, respectiv 28 de ani, fiind adăpostită în diverse locații. La data de 23 martie 2023, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Tismana, județul Gorj, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă”, se arată în comunicatul DIICOT.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus, pe 23 martie 2023, reținerea celor 2 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ulterior, la data de 24 martie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a dispus arestarea preventivă a celor doi bănuiți, pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Frații Buzești” Craiova.

Populare

Recomandări

Circulația pe Translapina încă nu poate fi deschisă în siguranță

O comisie din cadrul CNAIR a efectuat miercuri, 31...

Show aviatic pe Aeroportul Internațional Craiova

Craiovenii sunt așteptați sâmbătă, 3 iunie 2023, pe Aeroportul...

Rezidenții cu note mici, trimiși să se facă medici de familie

Ministrul Alexandru Rafila i-a trimis pe rezidenții cu note...

Nu mai sunt bilete de tren spre litoral și Valea Prahovei-Brașov

CFR anunță că în condițiile în care a suplimentat...