miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Autoritățile italiene caută „un idiot” care s-a aruncat de pe o clădire într-un canal din Veneția

Autoritățile din Italia caută un bărbat care a sărit de pe o clădire cu trei etaje într-un canal din Veneţia. Imaginile cu cascadoria au devenit virale, scrie CNN.

Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, a scrie pe rețelele sociale că bărbatul, „un idiot”, ar trebui să primească „un certificat de prostie şi multe lovituri”.

„Încercăm să îl identificăm ca să îi denunţăm şi pe el şi pe prietenul lui de jos care a făcut filmuleţul cretin pentru social media”, a adăugat primarul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În filmuleţ se poate vedea cum un bărbat sare în canal de pe o clădire.

Primarul a trimis poliţia la acolo pentru a se stabili cum a fost posibil ca bărbatul să pătrundă în clădirea rezidenţială privată şi să se urce pe acoperiş. „Şi-a riscat viaţa sărind, dar este un delincvent. Ei nu înţeleg pericolul pe care îl creează. Ce se întâmpla dacă trecea atunci o barcă pe acolo?”, a afirmat Brugnaro.

Brugnaro i-a îndemnat pe toți cei care au văzut înregistrarea video să ajute la identificarea persoanei, dar să nu dea „like” videoclipului, scrie digi24.ro

„Fac aceste lucruri stupide pe rețelele de socializare pentru like-uri”, a spus primarul, adăugând că „vom folosi legea pentru a-l acționa în justiție”.

Foto: captură video

Politica