vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă un accident la Brebeni

Un al doilea accident s-a produs sâmbătă la Brebeni. După ce un tânăr de 23 ani a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și a intrat într-o altă parcată pe marginea drumului, un alt tânăr, de 21 ani, a reușit să provoace un nou accident.

„La data de 25 martie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Rurală Coteana au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 546, în localitatea Brebeni.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, în localitatea Brebeni, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa și a întrat în coliziune cu acesta, autoturism ce era condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Coteana. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, fiind eliberate autorizații de reparație pentru autoturismele implicate în eveniment. De asemenea, tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 580 de lei și 3 puncte penalizare.”-IPJ Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova

sursa foto: Facebook/Info Trafic Slatina

Politica