joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Râmnicu Vâlcea. Minor înjunghiat la școală de un coleg

Un elev din Râmnicu Vâlcea a fost înjunghiat la școală de un coleg. Conform oamenilor legii, minorul a fost înțepat în brațul stâng cu un obiect ascuțit. Potrivit presei din localitate, agresorul ar fi copilul unui afacerist vâlcean.

„La data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea s-au sesizat din oficiu cu privire la un incident produs intr-o unitate de învățământ, în care un minor ar fi fost agresat fizic.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un minor ar fi înțepat cu un obiect tăietor-înțepător, în zona brațului stâng, un coleg de clasă, provocându-i leziuni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, potrivit IPJ Vâlcea.

Întâmplarea a avut loc cu mai bine de o săptămână în urmă. Potrivit ziaruldevalcea, evenimentul s-ar fi întâmplat în incinta Colegiului Național de Informatică ,,Matei Basarab” (Pedagogic) din Râmnicu Vâlcea. Potrivit sursei ar fi vorba despre copilul unui afacerist vâlcean foarte potent financiar și bine racordat la o parte a mediului politic local. 

Directorul colegiului, Coca Nițulescu – Gavrisiu, a declarat: ,,Luni se va finaliza ancheta, nu am putut lua măsuri până acum, deoarece avem o legislație în domeniu care ne impune pașii în asemenea situație. Imediat după Consiliul de Administrație, vom transmite un comunicat de presă. Pe această cale vreau să transmit că nu tolerăm asemenea fapte, indiferent cum l-ar chema pe elev. Întâmplător, pentru că este colega noastră, știm cine este mama lui, dar conform ultimelor norme, nu avem voie să mai cerem nici măcar ocupația părinților, tocmai pentru a nu se crea discriminare. La nivelul școlii s-au făcut numeroase acțiuni pe linie de prevenție, inclusiv în parteneriat cu Poliția. Din păcate s-a ajuns aici, prea multe date nu vă putem da până luni, dar după finalizarea anchetei interne vom putea da mai multe explicații publice. Noi nu știm ce gândește un elev când vine la școală și nici nu-l percheziționăm să vedem cu ce vine la el”, a spus directorul, conform sursei.

Politica