duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Dolj. Și bătut, și cu mașina distrusă

Polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați sâmbătă, 25 martie, de un bărbat de 42 de ani, din comuna Malu Mare, cu privire la faptul că, fratele său, de 40 de ani, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi distrus mașina.

„La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni care a constatat faptul că, bărbatul de 40 de ani, pe fondul unor dioscuții contradictorii, l-ar fi agresat fizic pe fratele său de 42 de ani, iar cu un obiect dur ar fi aplicat mai multe lovituri autoturismului acestuia din urmă.

La vederea organelor de poliție, bărbatul de 40 de ani a continuat să se manifeste agresiv, și, deși a fost somat în repetate rânduri să se calmeze, unul dintre polițiști a folosit împotriva acestuia spray-ul iritant lacrimogen.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și în aceste condiții bărbatul a continuat actele de violență, prinzându-l pe unul dintre polițiști de gât în încercarea de a-l agresa fizic, moment în care cel de-al doilea polițist a folosit armamentul din dotare, fiind executat un foc de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime omenești. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție pentru audieri”, potrivit IPJ Dolj.

În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus reținerea bărbatului de 40 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

spot_img
spot_img

Politica