vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bebeluș găsit spânzurat alături de tatăl său

Un bărbat de 27 de ani și bebelușul său de un an au fost găsiți spânzurați, poliția fiind alertată după ce mama copilului a reclamat că fostul său partener, în grija căruia lăsase copilul, nu mai răspunde la telefon.

„În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01:00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol”, se arată într-un comunicat al poliției.

Tânărul a lăsat ceea ce pare a fi un mesaj de adio pe o rețea socială în care se plângea că nu este lăsat să-și vadă copilul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viață mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu și toate astea mi-au fost furate. Deși am greșit în trecut, lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greșit în familie, alegerile mele greșite”, a scris bărbatul potrivit ziarulunirea.ro.

Bărbatul de 27 de ani s-a plâns în mesaj că nu își vede copilul de un an pe cât de mult și-ar dori și s-a arătat deranjat că fosta sa parteneră are o nouă relație.

„Experiența în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum crește și se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. (…) (pe) care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naștere de când s-a născut el în familie, Revelionul, ziua lui de naștere și botezul băiatului de care nu am știut și nu am fost invitat”, a scris acesta.

În mesaj, bărbatul acuză faptul că „o nouă figură paternă” a apărut în viața bebelușului de un an. „Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figura paternă lui D.? (…) Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest bărbat?”, a scris acesta.

„Cine e tatăl dacă îl întrebi pe D.? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic și stă în aceeași casă cu el?”, a mai scris bărbatul care și-a încheiat postarea cu mesajul: „Încă pot alege”.

Potrivit poliției, între bărbatul de 27 de ani și fosta sa parteneră au existat mai multe schimburi de mesaje, în noaptea de vineri spre duminică. Însă după ce acesta a încetat să mai răspundă, femeia, îngrijorată, a sunat la poliție.

Agenții, ajunși la fața locului, au vrut să spargă ușa apartamentului, însă nu au primit acordul proprietarului, un bărbat din Turda. Astfel, polițiștii au fost nevoiți să aștepte până când proprietarul s-a deplasat personal până la fața locului, pentru a deschide ușa. În interiorul apartamentului, atât bărbatul, cât și bebelușul au fost găsiți morți. Cei doi erau spânzurați.

La fața locului s-au deplasat polițiștii criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Politica