joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un avion a aterizat de urgență la Otopeni. Pilotul a leșinat

O aeronavă Tarom care a decolat de la Timișoara și se îndrepta spre Hurghada a aterizat de urgență, sâmbătă după-amiază, pe Aeroportul Otopeni. Manevra a fost făcută după ce pilotul a leșinat la manșă, după cum notează realitatea.net.

Compania TAROM informează că din cauza unei urgențe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timișoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgenţă , conform procedurilor standard în astfel de situații. Menționăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranța acestora și a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă. Aeronava a aterziat în condiţii de maximã siguranţã pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală. Zborul RO 7673 va decola în cel mai scurt timp către Hurghada – destinația finală, estimăm ora locală 18:00. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă reamintim faptul că siguranța echipajelor și a pasagerilor TAROM a fost, este și va rămâne principalul nostru obiectiv”, se arată în comunicatul companiei, conform sursei citate.

La bordul cursei, care plecase din Tel Aviv cu destinația București, se aflau 88 de pasageri. Incidentul s-a terminat cu bine. Pasagerii au așteptat mult pe aeroportul din Turcia și au ajuns acasă după aproape 12 ore, conform ȘtirileProtv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica