vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Critici din toate direcțiile pentru Edi Iordănescu. Rotaru e de partea lui Hagi

Gică Hagi și mai mulți oameni de fotbal din România l-au criticat pe Edi Iordănescu pentru selecția făcut. Antrenorul echipei naționale l-a lăsat acasă pe Ianis Hagi și nici măcar nu l-a trecut pe lista preliminară. Această decizie a stârnit multe reacții negative.

Chiar și patronul de la CSU Craiova, Mihai Rotaru, și-a spus părere cu privire la acest subiect. Omul de afaceri consideră că mijlocașul de la Rangers merita să fie pe lista preliminară, dacă Mihăilă a avut loc.

Edi a spus că nu l-a convocat pe Hagi pentru că nu avea minute. Nimeni nu a cerut ca el să fie convocat, ci măcar să fie pe lista preliminară. Ce căuta acolo Mihăilă, care e accidentat? Sunt zero șanse ca el să revină la acest moment. Nu am niciun conflict cu nimeni. Edi e antrenorul echipei naționale, cum să avem un conflict. Naționala are două examene foarte grele. Suntem după o serie de insuccese. Echipa națională are nevoie de o calificare. Nu vreau să mențin o stare belicoasă cu selecționerul”, a declarat Mihai Rotaru, la Fotbal Club. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica