miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce planuri are Jovan Markovic: „Să joc cât mai bine, să prind un transfer afară”

Vedeta lui Mihai Rotaru spune că la naționala U21 nu este concurență!

Jovan Markovic nu a avut cel mai strălucit sezon. Tânărul atacant de la CSU Craiova a început să strălucească, din nou, abia în ultimele partide. Totuși, acesta încă nu a ajuns în atenția lui Edi Iordănescu, în ciuda faptului că selecționerul are nevoie de atacanți.

Emil Săndoi l-a vrut pe Markovic la naționala de tineret. Fotbalistul spune că nu există concurență la lotul U21 și că selecționerul știe să îi aleagă pe cei mai buni. Atacantul din Bănie vrea să joace cât mai bine, să dea multe goluri și să fie vândut de Rotaru în străinătate.

„(n.r. despre presiunea de la națională) Presiune? De la cine să am presiune? Nu este concurenţă. Mister (n.r. Emil Săndoi) alege cei mai buni din România. Dacă prind lotul, bine, dacă nu, încerc să joc cât mai bine la echipa de club ca să îl prind pe viitor. Eu încercam să joc cât mai bine chiar dacă nu era Campionatul European, ca să dau goluri şi să prind un transfer afară. Să câştige echipa de club, să câştigăm campionatul dacă se poate. (n.r. titlul cu Craiova sau o calificare la EURO 2024?) Ambele! Ambele! (n.r. cum le răspunde celor care îl critică) Le-am răspuns la meciul cu FCSB”, a declarat Jovan Markovic, în cadrul conferinței de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica