vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean găsit mort pe o stradă din Londra, ucis cu o singură lovitură de cuțit direct în inimă

Un bărbat a fost găsit mort, înjunghiat în inimă, pe o stradă din Londra. Bărbatul e un român în vârstă de 44 de ani, scrie portalul de știri My London.

Poliția Metropolitană a spus că bănuiește că moartea acestuia ar fi putut fi provocată de un atac, după ce polițiștii au fost chemați luni, 20 martie, la ora 6 dimineața, pe Chandos Avenue, din Whetstone.

Foto: Libartatea

Ștefan Stelian Moraru a fost declarat mort la fața locului de lucrătorii serviciilor de urgență alertați de polițiști.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Într-un apel lansat marți de Poliția Metropolitană au fost făcute publice identitatea și fotografia românului. Rudele sale apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițeri specialiști, scrie libertatea.ro

Bărbatul era originar din Motru și trăia de mai mulți ani în afara țării, unde muncea ca șofer. O autopsie desfășurată marți, 21 martie, a stabilit cauza morții: „o singură înjunghiere în inimă”.

În această etapă incipientă a anchetei, a mai spus Poliția, nu au existat arestări.

Inspectorul-șef detectiv Neil John a spus: „Aș dori să fac un apel la orice martor care s-a aflat în zona Chandos Avenue și Whetstone High Street, N20 duminică, 19 martie, la aproximativ 22:30.

Anchetele noastre sugerează că a avut loc o dispută sau o altercație pe Chandos Avenue, la sau cam la această oră, și căutăm orice martor. Sunt interesat în special de oricine care ar fi avut o cameră de bord atunci când a călătorit pe oricare dintre aceste drumuri la momentul respectiv”.

Oricine are informații care ar putea ajuta poliția este rugat să sune la 101 sau să scrie pe Twitter @MetCC și să citeze CAD968/20Mar sau să sune anonim la Crimestoppers, la 0800 555 111.

Politica