miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. S-au luat la bătaie în barul din sat

Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din comuna Jupânești, a agresat fizic un alt bărbat, în timp ce se aflau la terasa unui magazin alimentar.

„La data de 22 martie a.c., Secția 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești a fost sesizată prin apel de urgență, de un bărbat, despre faptul că în fața unui magazin alimentar din localitatea Jupânești are loc un conflict. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 57 de ani, din comuna Jupânești, în timp ce se afla la terasa unui magazin alimentar din aceeași localitate, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, ar fi fost agresat fizic, de un alt bărbat, de 53 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, pe bărbatul de 53 de ani, din comuna Jupânești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica