sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Caracal. Firmele pot obține subvenții pentru fiecare nou angajat

Primăria din Caracal a venit cu veste bună pentru angajatori. Aceștia pot primi bani pentru fiecare nou angajat. Firmele care încadrează în muncă cetațeni cu domiciliul/viza de flotant în Caracal pot beneficia de o subvenție de 2250 lei/luna până la 31.12.2023 pentru fiecare nou angajat. Bugetul este garantat în cadrul proiectului cu finantare europeana POCU 2014-2020 via GAL INIMA ROMANATIULUI:

”Angajatorii care incadreaza in munca cetateni cu domiciliul / viza de flotant in Caracal (indiferent unde are sediul societatea sau punctul de lucru) pot beneficia de o subventie de 2250 lei/ luna/persoana pana la 31.12.2023 pentru fiecare nou angajat. Spre deosebire de subventiile acordate de AJOFM, nu exista limita de varsta (45 ani), putandu-se acorda oricarui cetatean caracalean apt de munca inainte de varsta legala de pensionare. Bugetul este garantat in cadrul proiectului cu finantare europeana POCU 2014-2020 via GAL INIMA ROMANATIULUI. Dupa semnarea protocolului de colaborare (inainte de inscrierea noului angajat in REVISAL), nu exista riscul de a nu primi subventia, iar procedura de obtinere este simplificata in interesul angajatorilor.

Va rugam sa nu ezitati sa ne solicitati informatii, fie si pentru un singur angajat! Persoana de contact la dispozitia dvs. in Primaria Caracal: Alina Duica, tel. 0767 503 543.” a transmis Primăria Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica