miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu 4 mașini în Severin. O femeie, rănită

O femeie a fost rănită într-un accident rutier produs miercuri seara în Drobeta Turnu Severin. În accident au fost implicate patru mașini. Un șofer ar fi fugit.

„La data de 22 martie a.c., ora 19.50, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic cu privire la faptul că la intersecția străzilor Alion cu Călărași s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că au stabilit că pe strada Alion, la intersecția cu strada Călărași două autoturisme au intrat în coliziune. Din impact, cele două autoturisme implicate au fost proiectate în alte două autoturisme staționate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

In urma accidentului a rezultat rănirea unei femei, de 61 de ani, pasager în autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani. Totodată, în celălalt autoturism a fost identificat un bărbat de 26 de ani, în calitate de pasager, care a declarat că la volan s-ar fi aflat fratele său, care a părăsit locul accidentului. Conducătorul auto de 62 de ani, precum și bărbatul de 26 de ani au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, cercetările continuându-se în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”- IPJ Mehedinți

Politica