joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Beți și drogați, pe străzile din Craiova

Un bărbat, de 46 de ani, din comuna Podari, a fost prins conducând sub influenţa alcoolului, pe strada Caracal, din municipiul Craiova. Șoferul avea o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”În cursul zilei de 18 martie a.c., ora 15.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat, de 46 de ani, din comuna Podari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Caracal, din municipiul Craiova. Întrucât acesta prezenta halernă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit IPJ Dolj.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot în Craiova, polițiștii au depistat un tânăr, de 28 de ani care conducea un autoturism pe strada Rovinari, din municipiu, în timp ce se afla sub influenţa canabisului.

”În dimineața zilei de 17 martie a.c., ora 09.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr, de 28 de ani, din comuna Moțăței, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rovinari, din municipiul Craiova. Întrucât acesta avea un comportament suspect, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanţa cannabis”, potrivit IPJ Dolj.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Și acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Politica