A fugit de la școală. E căutat de Poliție

Un elev al Liceului Tehnologic Transporturi Auto din Craiova este căutat de Poliție. Băiatul a plecat de la școală și nu a mai ajuns la Centrul de Primire Minori, unde era cazat. Cei de la DGASPC Dolj au anunțat Poliția.

„La data de 17 martie a.c., ora 14.00, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de un asistent din cadrul D.G.A.S.P.C Dolj, cu privire la faptul că, minorul GHEORMA DANIEL IULIAN de 17 ani, din municipiul Craiova, în jurul orei 12.00 a plecat voluntar de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto și nu a mai revenit în Centrul de Primire Minori, din municipiul Craiova, unde era cazat.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 60 de kg, ochii negri, părul creț, poartă mustață și barbă. În momentul plecării era îmbrăcat cu geacă albastră cu mâneci albe, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi sport culoare neagră.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.”- IPJ Dolj

Populare

Recomandări

ISU Mehedinți relansează provocarea „Salvator din pasiune”

𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧ță „𝐃𝐫𝐨𝐛𝐞𝐭𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞ț𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐞𝐡𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐢...

ANM: Cod galben de vânt în Gorj și Vâlcea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare...

Un oraș din România, în topul celor mai frumoase locuri de vizitat în 2023

Revista TIME a lansat lista anuală a celor mai...