duminică, martie 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fugit de la școală. E căutat de Poliție

Un elev al Liceului Tehnologic Transporturi Auto din Craiova este căutat de Poliție. Băiatul a plecat de la școală și nu a mai ajuns la Centrul de Primire Minori, unde era cazat. Cei de la DGASPC Dolj au anunțat Poliția.

„La data de 17 martie a.c., ora 14.00, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de un asistent din cadrul D.G.A.S.P.C Dolj, cu privire la faptul că, minorul GHEORMA DANIEL IULIAN de 17 ani, din municipiul Craiova, în jurul orei 12.00 a plecat voluntar de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto și nu a mai revenit în Centrul de Primire Minori, din municipiul Craiova, unde era cazat.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 60 de kg, ochii negri, părul creț, poartă mustață și barbă. În momentul plecării era îmbrăcat cu geacă albastră cu mâneci albe, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi sport culoare neagră.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.”- IPJ Dolj

Politica